Vitamínový balíček pro posílení imunity 3

Produkt Vitamínový balíček pro posílení imunity 3 z kategorie doplňky stravy a vitamíny od výrobce Ostatní najdete na LekarnaIna.cz za 309 Kč. Celý popis 309 Kč 532 Kč Ověřit dostupnost

Popis

GS Vápník, Hořčík, Zinek PREMIUM 30 tablet

Přípravek obsahuje zvýšenou dávku minerálů důležitých pro zdraví, zdravé kosti, vlasy a nehty. Je významným a vyváženým zdrojem minerálů pro správné fungování Vašeho organismu a je navíc obohacen o vitamin D3 a biotin.

Dávkování: 1-2 tablety denně během jídla, děti od 3 let 1 tableta denně.

Imunit 5PreveMax 30 tablet - Jahoda

Pro bleskové posílení imunity- již po 5 minutách. Je čistě přírodní doplněk stravy s obsahem nukleotidů a beta-glukanů. Přípravek má vynikající jahodovou příchuť a díky obsahu vitaminu C a selenu podporuje správnou funkci imunitního systému. Obsažená kyselina listová snižuje míru únavy a vyčerpání, vitamín B6 přispívá k tvorbě červených krvinek.

Dávkování: Preventivní užití 1 tableta denně. Akutní užití 2 tablety denně. V případě akutního užití se doporučuje přípravek začít užívat co nejdříve po propuknutí obtíží. Minimální doba užívání by měla být 7 dní, a to i v případě, že dojde již dříve k ústupu potíží. Tableta se pro vyšší účinnost nechá volně rozpustit v ústech a doporučuje se půl hodiny po užití nejíst a nepít.

Revital Multi 20 eff tablet- Malina

Obsahuje důležité vitamíny, které přispívají k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a ochraně před oxidativním stresem.

 

Dávkování: Dospělí a děti od 12 let užívají 1 tabletu denně. Děti od 6 let užívají půl tablety denně. Tabletu rozpusťte v 200 ml vody.

GS Vitamín C s postupným uvolňováním 500 mg, 50 + 10 tablet

Přípravek obsahuje vitamin C speciální tabletě TIMERELEASE, která zajišťuje postupné uvolňování. Navíc je obohacen o šípky- bohatý zdroj flavonoidů, které podporují účinek vitaminu C proti volným radikálům.

Dávkování: 1 tabletu denně zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

 

Prodejce: Mediskont
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek