Tričko UKRAJINSKÉ SRDCE MALÉ bílé - L

Produkt Tričko UKRAJINSKÉ SRDCE MALÉ bílé - L z kategorie trička od výrobce SOS UKRAINE najdete na LekarnaIna.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moje srdce bije pro Ukrajinu! Bílé tričko s potiskem malého srdce v barvách ukrajinské vlajky na levé straně. Veškerý výtěžek z prodeje trička je věnován přímo ukrajinské armádě.

Vlastnosti produktu

Varianta:L
Teplota:30°C (vhodná). 40°C (maximálně). Využívejte šetrné prací programy. Nikdy neperte tričko déle než je nutné. Využívejte krátké (60 min) a šetrné prací programy. Vhodná je teplota 30°C, maximálně však 40°C. Vyzkoušet můžete i praní ve studené vodě.
Praní:Perte tričko/mikinu naruby. Rada nad zlato. Před praním nezapomeňte tričko vždycky obrátit potiskem dovnitř. Nenechávejte tričko dlouho v pračce s ostatním prádlem.
Prací prostředek:Dejte přednost tekutému pracímu prostředku a vyhněte se aviváži a bělidlu. Zkuste také praní šetrným mýdlem (mýdlovým slizem).
Sušení:Nesušte prádlo s potiskem v sušičce. Naopak sušte tričko na čerstvém vzduchu, ideálně ve stínu.
Prodlužte životnost svého trička:Nezapomeňte prát tričko s potiskem se stejnobarevným prádlem. Po vyprání jej co nejdříve vyndejte z pračky a nechte sušit na čerstvém vzduchu. Správným zacházením prodloužíte životnost trička (i potisku) o několik let. A to stojí za to.
Žehlení:Žehlete tričko naruby. Žádné teplo nedělá vašemu potisku příliš dobře, pokud je ale žehlení nezbytné, žehlete tričko s potiskem naruby, případně přes kus látky nebo přes pečící papír.
Distribuce:CZ
Značka: SOS UKRAINE Prodejce: DiaLékárna
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek