Tričko RUSSIAN WARSHIP - GO FUCK YOURSELF pruh bílé - M

Produkt Tričko RUSSIAN WARSHIP - GO FUCK YOURSELF pruh bílé - M z kategorie trička od výrobce SOS UKRAINE najdete na LekarnaIna.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Slova, kterými ukrajinský voják zareagoval na ruskou výzvu ke kapitulaci, se stala symbolem odporu proti agresi. Bílé tričko s nápisem RUSSIAN WARSHIP - GO FUCK YOURSELF ohraničeným modrým a žlutým pruhem. Veškerý výtěžek z prodeje trička je věnován přímo ukrajinské armádě.

Vlastnosti produktu

Varianta:M
Teplota:30°C (vhodná). 40°C (maximálně). Využívejte šetrné prací programy. Nikdy neperte tričko déle než je nutné. Využívejte krátké (60 min) a šetrné prací programy. Vhodná je teplota 30°C, maximálně však 40°C. Vyzkoušet můžete i praní ve studené vodě.
Praní:Perte tričko/mikinu naruby. Rada nad zlato. Před praním nezapomeňte tričko vždycky obrátit potiskem dovnitř. Nenechávejte tričko dlouho v pračce s ostatním prádlem.
Prací prostředek:Dejte přednost tekutému pracímu prostředku a vyhněte se aviváži a bělidlu. Zkuste také praní šetrným mýdlem (mýdlovým slizem).
Sušení:Nesušte prádlo s potiskem v sušičce. Naopak sušte tričko na čerstvém vzduchu, ideálně ve stínu.
Prodlužte životnost svého trička:Nezapomeňte prát tričko s potiskem se stejnobarevným prádlem. Po vyprání jej co nejdříve vyndejte z pračky a nechte sušit na čerstvém vzduchu. Správným zacházením prodloužíte životnost trička (i potisku) o několik let. A to stojí za to.
Žehlení:Žehlete tričko naruby. Žádné teplo nedělá vašemu potisku příliš dobře, pokud je ale žehlení nezbytné, žehlete tričko s potiskem naruby, případně přes kus látky nebo přes pečící papír.
Distribuce:CZ
Značka: SOS UKRAINE Prodejce: DiaLékárna
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek