Ostatní značky Tělový peeling, 200 ml - EXSPIRACE 11/24

Produkt Ostatní značky Tělový peeling, 200 ml - EXSPIRACE 11/24 z kategorie akce a slevy od výrobce Ostatní značky najdete na LekarnaIna.cz za 317 Kč. Celý popis 317 Kč 362 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nenechte si ujít tuto příležitost pořídit si přírodní produkt, který vám pomůže dosáhnout dokonalé pleti, o které jste vždy snili. Tělový Peeling je navržen tak, aby vyhovoval každému typu pleti a poskytoval hloubkově hydratující a omlazující účinky.

Peelingové částečky jsou vyrobeny z přírodních materiálů a jsou biologicky rozložitelné, takže můžete mít jistotu, že při použití tohoto produktu nepoškozujete naši planetu. Hloubkově hydratuje a regeneruje.

Univerzální pro všechny typy pleti, bez ohledu na to, zda máte suchou, mastnou nebo smíšenou pleť, náš tělový peeling je navržen tak, aby vyhovoval každému typu pleti a přinesl vám viditelné výsledky.

Snadno se aplikuje a oplachuje. Naneste jej na vlhkou pokožku masážními pohyby a poté jednoducho opláchněte vodou. Peeling odstraní veškeré nečistoty a odumřelé kožní buňky.

  • Složení

    Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Salvia Officinalis Leaf Extract, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Citrus medica limonum (Lemon) Peel oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

  • Výrobce

    LUUV OÜ

Vlastnosti produktu

Co vás trápí?:Ostatní
Produkty:Tělo a pleť
Ean: 4744695010437 Značka: Ostatní značky Prodejce: Hillvitalshop
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek