Ostatní značky Exfoliační pleťový gel 100 ml

Produkt Ostatní značky Exfoliační pleťový gel 100 ml z kategorie pleťové krémy od výrobce Ostatní značky najdete na LekarnaIna.cz za 346 Kč. Celý popis 346 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Bambusová exfoliace pro každý den

Jemnoučké bambusové mikročástečky v Exfoliačním pleťovém gelu jsou klíčem k naturálnímu zbavování odumřelých buněk a účinnému čištění pleti od nečistot a kožního mazu. Připravíte tak pokožku k hlubokému pronikání výživných látek z krémů a zároveň zabráníte tvorbě ucpaných pórů, vyrážek nebo suchých šupin.

Hedvábná jemnost podpořená zářivým tónem pleti

Exfoliační pleťový gel ocení také ti, kteří mají citlivější pokožku. Toto čištění nevysušuje, nedráždí a nezpůsobuje mikropoškození pokožky, které mohou způsobovat chemické peelingy.

Namísto toho nabízí zjemnění pokožky a v neposlední řadě hydrataci čerpající z Aloe Vera. Výsledek prohlubuje také extrakt ze šalvěje ve spojení s betainem, které korigují tvorbu kožního mazu. Injekci svěžesti dodá poddajná vůně zeleného čaje a citronové silice.


Použití: Naneste gel na obličej a masírujte navlhčenými prsty, smyjte vodou.

  • Složení

    Aqua, Aloe Barbadensis, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Xanthan Gum, Salvia Officinalis Leaf Extract, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Citrus medica limonum (Lemon) Peel oil, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Limonene**.

  • Výrobce

    LUUV OÜ

Vlastnosti produktu

Hodnotenie:Silvie
Co vás trápí?:Kožní problémy
Produkty:Tělo a pleť
Ean: 4744695012448 Značka: Ostatní značky Prodejce: Hillvitalshop
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek