Ostatní značky DEOdorant Unisex, 50 ml - EXSPIRACE 11/24

Produkt Ostatní značky DEOdorant Unisex, 50 ml - EXSPIRACE 11/24 z kategorie akce a slevy od výrobce Ostatní značky najdete na LekarnaIna.cz za 242 Kč. Celý popis 242 Kč 276 Kč Ověřit dostupnost

Popis

To nejlepší pro udržení tělesného pachu pod kontrolou

Pocit čistoty není jen zdání, je to naladění mysli. Nalaďte se na svěžest a lehkost vašeho podpaží díky čistě přírodním ingrediencím a unikátnímu složení LUUV DEOdorantu Unisex, vhodného i pro citlivou pokožku. Pohltí přebytečný pot/vlhkost a zamezí nepříjemnému pachu. Charakteristická vůně esenciálních olejů vám dodá příjemný pocit svěžesti, který vydrží celý den.

Organické složení prospívá pokožce

Jemné složení deodorantu bez obsahu hliníku, sody a alkoholu rychle schne, nezanechává bílé stopy na oblečení a ani nezašpiní vaši pokožku. Rýžový škrob obsažený v deodorantu absorbuje pot a extrakt ze šalvěje bojuje proti bakteriím způsobujícím zápach. Hydratační a zklidňující aloe pečuje o jemnou pokožku jak ženského, tak mužského podpaží.

Všechny složky deodorantu mají certifikát ECOCERT/COSMOS.

 

  • Složení

    Aqua,Zinc Ricinoleate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethyl Citrate, Citrate,Polyglyceryl-3-Caprylate, Salvia Officinalis Leaf Extract,Citric acid, Citrus medica limonum (Lemon) Peel Oil, Cymbopogon Flexuosus Leaf (Lemongrass) Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit (Bergamot) Oil, Glyceryl Caprylate, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Limonene**, Citral**, Linalool**, Geraniol**.

  • Výrobce

    LUUV OÜ

Vlastnosti produktu

Co vás trápí?:Ostatní
Produkty:Tělo a pleť
Ean: 4744695010512 Značka: Ostatní značky Prodejce: Hillvitalshop
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek