Jankar Profi Medovinka mandlová barel 5 l - oceněná platinovou medaili v Americe

Produkt Jankar Profi Medovinka mandlová barel 5 l - oceněná platinovou medaili v Americe z kategorie medoviny od výrobce Jankar Profi najdete na LekarnaIna.cz za 1100 Kč. Celý popis 1100 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Svůdná jako ďábel, silná jako peklo, čistá jako anděl, lahodná jako nebe, opojná jako láska......”

Medovinka mandlová oceněná stříbrnou medaili z prestižní celosvětové soutěže vín "MICHELANGELO AWARDS" konané v Jihoafrické republice.

Více než 2 milióny květů musí včely navštívit, abychom mohli vyrobit jeden litr přírodního medového vína s názvem Medovinka mandlová. Výroba této Medovinky představuje světovou špičku v produkci medových vín, je vedena s láskou k spotřebitelům i včelám. Tato medovinka byla vyznamenána řadou ocenění v ČR i v zahraničí. 

Medovinka mandlová je vyráběna z nejlepších druhů českých medů, které pochází výhradně od předních českých včelařů. Je vyráběna z promyšlené kombinace dvou druhů medů: jarních květových ze sadů a jarních luk a z medu lesních. 

Tato je bez přídavku rafinovaného lihu, obsahuje pouze alkohol, který vznikl přirozeným kvašením medu. Medovinka není doslazována řepným cukrem a při výrobě nepoužíváme sirné sloučeniny, tudíž po konzumaci i většího množství obvykle nebolívá hlava. Pro stabilizaci není použito chemických konzervovadel, proto ji uchovávejte v chladu (lednici) a po otevření spotřebujte!

Tato Medovinka získala hlavní veletržní cenu „ZLATÁ SALIMA“, která patří mezi nejprestižnější ocenění udělované v oboru potravinářství ve střední Evropě, také již 2x získala ocenění "REGIONÁLNÍ POTRAVINA". K dalším oceněním patří: "ČESKÁ CHUŤOVKA" a v zahraničí certifikace: "SLOW FOOD". Výrobce je také držitelem stříbrných medailí z prestižní celosvětové soutěže vín "MICHELANGELO AWARDS" konané v Jihoafrické republice.

Medová vína se v dávných časech přednostně podávala bájným hrdinům a králům, protože byla od pradávných dob považována za zdroj života, moudrosti, energie, odvahy, síly a velkého ducha. Doufáme, že některé z těchto vlastností naleznete v tomto nápoji také.

 Připíjíme na Vaše zdraví, moudrost a dlouhověkost, přátelé!

Značka: Jankar Profi Prodejce: Medicinka
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek