Dr. Bojda SIRUP BYLINKOVÝ Černý bez extra silný s medem 325 g

Produkt Dr. Bojda SIRUP BYLINKOVÝ Černý bez extra silný s medem 325 g z kategorie zdraví od výrobce Dr. Bojda najdete na LekarnaIna.cz za 129 Kč. Celý popis 129 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Extra silné přírodní sirupy od Dr. Bojdy jsou velice účinné pro vaše děti, ale zároveň šetrné - neobsahují žádné chemikálie v podobě stabilizátorů a konzervačních látek, konzervátorem a stabilizátorem je vysoký obsah kvalitního medu.

Extra silné bylinkové sirupy s medem a vit. C

 - připraveny dle zásad českého lékopisu

- obsahují polykomponentní bylinné složení ve vysoké koncentraci a kvalitní český zpravidla lipový med

-  jsou zcela bez konzervačních látek a alkoholových výluhů

- neobsahují zahušťovadla, chemické léčivé komponenty a kys. citrónovou

Sirup na NACHLAZENÍ indikujeme při potížích v oblasti horních cest dýchacích, při virózách, chřipce a nachlazení. Rozpouští hleny a zklidňuje podrážděné sliznice, usnadňuje dýchání. Obsahuje kvalitní český lipový med a velmi účinnou směs bylin mezi které patří: sléz maurský, proskurník, prvosenka, květ lípy, lékořice lysá, jitrocel kopinatý, květ černého bezu, mateřídouška, eukalyptus a šťáva z černého rybízu

Sirup PRUDUŠKOVÝ doporučujeme při potížích v oblasti dolních cest dýchacích, při virózách, zápalech plic, astmatu, bronchitidě, kašli apod. Uvolňuje hleny a zklidňuje podrážděné průdušky, usnadňuje odkašlávání a dýchání. Obsahuje český lipový med a směs bylin např.: tužebník, sléz maurský, květ lípy, jitrocel kopinatý, diviznu, truskavec, šípkový plod, lišejník islandský, a šťávu z černého rybízu.

Sirup na KAŠEL používáme při virózách, angínách, zápalech hlasivek, kašli, chrapotu aj.  zánětlivých chorobách v oblasti krku. Pomáhá čistit hrdlo a podrážděné hlasivky od hlenovitých povlaků, usnadňuje odkašlávání a dýchání, snižuje nutkání ke kašli.  Obsahuje český lipový med, dobromysl, proskurník, lékořici, květ lípy, jitrocel kopinatý, diviznu, tymián, chrpu, anýz a angreštovou šťávu.

Exra silný sirup jitrocelový s echinaceou a s vysokým obsahem kvalitního českého lipového medu a angreštové šťávy usnadňuje průběh viróz, zápalů hlasivek, kašle aj.  zánětlivých chorob v oblasti krku, horních cest dýchacích i průdušek. Pomáhá posilovat imunitní systém, uvolňovat hleny a usnadňuje odkašlávání a dýchání. Preventivní podávání je vhodné při zvýšeném výskytu respiračních onemocnění a zahlenění

Sirup na IMUNITU pomáhá posilovat a budovat imunitní systém. Používáme preventivně obzvláště při zvýšeném výskytu viróz, onemocnění horních cest dýchacích, zápalech plic, kašli a po prodělaných nemocech k zamezení nástupu dalších. Obsahuje český slunečnicový med, rakytník, echinaceu, maralovy kořen, vachtu třílistou, ženšen, šípek, měsíček lékařský a šťávu z červené řepy.

BYLINKOVÝ SIRUP Z ČERSTVÝCH Květů ČERNÉHO BEZU s vysokým obsahem českého lipového medu, vitamínu C je přírodní prostředek, který přispívá k normální funkci imunitního a dýchacího systému. Je velmi vhodný jako podpůrný prostředek při zápalech plic, respiračních virózách, rýmě a nachlazení. Podporuje čištění a vylučování. Přítomný vitamín C přispívá k optimální funkci imunitní ho systému.

Ean: 8594057611408 Značka: Dr. Bojda Prodejce: Medicinka
31320
Produktů
1067
Kategorií
2437
Značek